Landschapsbeheer Flevoland

Werkvelden Landschap en boerenerven

Subsidie voor aanleg en herstel van singels rondom boerenerven 2019-2021

Woont u op een (voormalig) boerenerf in het buitengebied van Flevoland? En kan uw erfsingel wel wat hulp gebruiken? Dan kunt u daar nu advies en subsidie voor krijgen. U kunt dat bij Landschapsbeheer Flevoland aanvragen. Ook als op uw erf een (stuk) erfsingel helemaal ontbreekt, kunt u meedoen.

Erfsingels zijn belangrijk voor het landschap
Landschapsbeheer Flevoland zet zich al jaren in voor de aanleg en herstel van erfsingels. Hierdoor zijn de cultuurhistorische- en landschappelijke waarden van deze “groene eilanden” behouden gebleven en versterkt. Naast cultuurhistorie en landschappelijke kwaliteit biedt een goed ingerichte en onderhouden erfsingel nest- en schuilmogelijkheden aan een breed scala soorten zoals insecten, vogels, amfibieën en kleine zoogdieren. Landschapsbeheer geeft subsidie voor de aanleg en herstel van deze erfsingels.

Waarvoor kunt u subsidie krijgen?singel large
U krijgt advies van een deskundige. En u krijgt de kosten vergoed die u betaalt voor de aanschaf van nieuwe bomen en struiken.
Dit is maximaal € 500,- (incl. btw). De kosten die u maakt voor het planten of kappen van bomen en struiken, betaalt u zelf.
Die vallen niet onder de subsidie.

Heeft u nog vragen?
Heeft u interesse of vragen? Bel of mail dan met Landschapsbeheer Flevoland: Rudy Brummelman, tel. 0320-294935 / 06-27437823, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden?landschappelijke inpassing nieuwe schuur large
U kunt zich aanmelden bij Rudy Brummelman van Landschapsbeheer Flevoland via 06-27437823 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe kunt u meedoen en wat zijn de voorwaarden?