Landschapsbeheer Flevoland

Projecten

Functie  Projectmedewerker

Contact  telefoon 0320-294938 of 06-53994608

                 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkzaam bij LBF sinds 2007

Als projectmedewerker is de hoofdmoot van mijn werk het begeleiden van vrijwilligers (van basisschool tot gepensioneerd) op de werkdagen in het landschapsonderhoud.

Recente projecten

Burgerparticipatie: Almere (Groen stadsleven 2007-2013) Lelystad, Zeewolde en Ens; hierbij staat het begeleiden van mensen bij het landschapsonderhoud centraal

Groene schoolpleinen: ontwerpen van groene schoolpleinen waar kinderen weer in contact komen met de natuur om hen heen. Samen met de kinderen, ouders en leerkrachten deze groene pleinen realiseren.

Vrijwilligersdag: Om het jaar organiseert Landschapsbeheer een dag voor al onze vrijwilligers. Hiermee bedanken wij hen voor alles wat zij de afgelopen 2 jaar voor ons hebben gedaan. Ik vind het altijd bijzonder leuk om zo’n dag te mogen organiseren.

 

Opleiding en ervaring

Na 15 jaar bij het GVB in Amsterdam gewerkt te hebben ben ik in 1999 begonnen met de opleiding Groen, Natuur en Landschap aan de Middelbare Tuinbouwschool in Frederiksoord, met als specialisatie Hovenier, gevolgd door de Middenkader opleiding Opzichter/Uitvoerder. Tijdens deze opleidingen heb ik stage gelopen bij Sophora natuurtuinen en Het Flevo-Landschap. Daarna heb ik gewerkt als meewerkend voor”man” bij de groenafdeling van sociale werkplaatsen en als opzichter bij de gemeente Lisse.

C:\Users\ARDA~1.LAN\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002.jpgDe ervaringen die ik hier heb opgedaan zijn zeer goed bruikbaar bij mijn huidige werkzaamheden bij Landschapsbeheer.

In 2012 ben ik begonnen met de Basis opleiding Fotografie gevolgd door de opleiding tot Vakfotograaf aan de Foto Vakschool in Apeldoorn, waar ik begin 2015 ben afgestudeerd. Ik maak dan ook regelmatig foto’s die door Landschapsbeheer worden gebruikt voor de website, rapportages, nieuwsbrieven en persberichten.

Andere activiteiten

Bij KNNV afdeling Lelystad ben ik 10 jaar actief bestuurslid geweest als Natuurhistorisch secretaris en was ik ook enkele jaren betrokken bij de organisatie van de Soortenzoekdag.

Na mijn middelbare school heb ik veel cursussen gevolgd op gebied van beeldcommunicatie. Naast mijn werk voor Landschapsbeheer heb ik sinds kort mijn eigen bedrijf, Petra Borsch Fotografie.