Landschapsbeheer Flevoland

Projecten

Al 20 jaar organiseert Landschapsbeheer Flevoland voor heel Flevoland de Natuurwerkdag, met jaarlijks honderden enthousiaste deelnemers op bijzondere locaties. Vorig jaar kon deze bijzondere dag helaas niet doorgaan, dit jaar hopelijk weer wel. 

Als bedrijf of afdeling meedoen aan de jaarlijkse natuurwerkdag is een leuke vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook voor bedrijven die graag op hun eigen terrein iets voor de natuur willen doen. Traditioneel valt de landelijke natuurwerkdag op de 1e zaterdag van november. Voor bedrijven of afdelingen is een doordeweekse dag vaak praktischer om met elkaar buiten de handen uit de mouwen te steken.
Dat is voor Landschapsbeheer dé reden om u samen met uw collega’s dit najaar een inspirerende Natuurwerkdag onder begeleiding van één van onze medewerkers aan te bieden op vrijdag 5 november.
Voordelen:

  • U en uw collega’s gaan buiten aan de slag voor de natuur en de biodiversiteit
  • Teambuilding door samen te werken in het groen met een zinvol doel
  • Werken in de natuur geeft een boost aan de mentale energie, reduceert stress en geeft volop inspiratie
  • De kans om weer eens met z’n allen aan het werk te zijn, op veilige afstand van elkaar.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze werkdag.

Globaal programma
15 min                               Inloop met koffie en thee
15 min                               Werkinstructie door medewerker Landschapsbeheer
1,5 uur – 2 uur                 Werken op mooie locatie in het groen, voor meer biodiversiteit
15 min                               Afsluiten met koffie/thee

Aanmelden:
U kunt meer informatie krijgen en u en uw collega’s aanmelden bij Arda van der Lee, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vervolgens zoekt Landschapsbeheer naar een geschikte klus in de buurt. Mocht u een groene klus hebben op uw eigen terrein en de begeleiding van Landschapsbeheer willen gebruiken, is dit in overleg natuurlijk ook mogelijk. Wij stellen gereedschappen en handschoenen beschikbaar voor de klus.