Landschapsbeheer Flevoland

Projecten

Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid m.b.t. het coronavirus. Alle activiteiten met groepen bewoners en vrijwilligers zijn afgelast tot 1 juni.  Alleen het werk gericht op soorteninventarisatie en soortenbescherming kan eventueel wel doorgaan. Denk daarbij bv. aan weidevogelbescherming. Doe dit alleen of hooguit met twee mensen op gepaste afstand. Voor onze zelfstandig werkende vrijwilligers hebben we een protocol opgesteld, hoe te werken conform de corona-richtlijnen.  Daarnaast hebben we een bijlage opgesteld voor vrijwilligers die zich bezighouden met het bestrijden van berenklauwen.

Onze medewerkers werken deels vanuit huis. Daardoor kan het zijn dat wij minder goed telefonisch bereikbaar zijn. Stuur ons een mailtje als u ons telefonisch niet te pakken krijgt, wij doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren: U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Heeft u één van onze medewerkers dringend nodig, probeer het dan via zijn/haar mobiele telefoon. De nummers kunt u hier vinden.