Landschapsbeheer Flevoland

Projecten

Hoe kunt u meedoen en wat zijn de voorwaarden?

 U woont op een (voormalig) boerenerf in het buitengebied van de provincie Flevoland.

  1. U meldt zich gratis en vrijblijvend aan bij Landschapsbeheer Flevoland (LBF). Bel of mail met Rudy Brummelman, tel. 06-27437823, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer u besluit mee te doen aan het project meldt u dat bij Rudy.
  2. Rudy bevestigt per mail uw deelname aan het project. In deze mail wordt u tevens gevraagd akkoord te gaan met de voorwaarden (deze tekst), dit kan per ommegaande mail.
  3. Wanneer u akkoord bent gegaan met de voorwaarden, maakt Rudy een afspraak en komt hij bij u langs. Hij geeft u dan advies voor het onderhoud en/of herstel van de erfsingel. Als u nieuwe bomen of struiken nodig heeft, krijgt u een beplantingsplan en een bestellijst. Het advies wordt samengevat in een rapport welke u krijgt toegestuurd.
  4. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst welke zowel door LBF als u wordt getekend. Bij bevestiging van uw deelname wordt u een voorbeeld overeenkomst meegestuurd.
  5. Met de bestellijst kunt u nieuwe bomen en struiken bestellen. U doet dat bij één van de kwekers/leveranciers die op de door LBF aangeleverde lijst staan. U bestelt en neemt hetgeen af wat is afgesproken. LBF maakt prijsafspraken met de kwekers/leveranciers, u hoeft hiervoor dus geen offerte(s) op te vragen.
  6. U betaalt de factuur aan de kweker/leverancier. Bewaar de factuur, want die heeft u later nodig.
  7. Heeft u het advies uitgevoerd, dan meldt u dat aan LBF. U stuurt (een kopie van) de factuur per mail of per post naar LBF.
  8. U krijgt het bedrag dat u voor de bomen en struiken betaald heeft, terug tot een maximum van € 500,-. Deelnemers die de BTW niet kunnen verrekenen krijgen tevens de BTW vergoed. Voorafgaand aan de uitbetaling kan er een steekproefsgewijze controle plaatsvinden. LBF stelt een afrekening op en maakt het bedrag over op uw bankrekening.