Landschapsbeheer Flevoland

Projecten

Groene vrijwilligers opgelet! NLdoet komt er weer aan! Een mooie kans om een (grote) klus te klaren en ook nog eens (maximaal) €400,- daarvoor te krijgen. Hoe? Doe mee met NLdoet op vrijdag 15 en/of zaterdag 16 maart 2019.

NLdoet ook voor de wilde bijen
Ook kan er weer extra werk verzet worden voor wilde bijen. Aanplant van bijenplanten-, bomen en of struiken waar wilde bijen nectar en stuifmeel kunnen vinden. Of geschikte nestelplekken maken met veel holle stengels, boomstammen met gaten en kale zandplekken / steilmuurtjes.
Heeft u als vrijwilligersgroep plannen om mee te doen met NLdoet met speciale aandacht voor wilde bijen? Wilt u overleggen over de mogelijkheden of bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan contact op met Margriet Brouwer: 06-29117367 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meedoen is eenvoudig. Ga naar www.nldoet.nl en meld gratis de klus aan! De klus verschijnt vervolgens op deze website van NLdoet. Zo kunnen belangstellenden uit de omgeving zich ook digitaal aanmelden voor uw klus.

andrena haemorrhoa op fruitboom
knardijk website 2
wilde bij in boomholte pjb