Landschapsbeheer Flevoland

Projecten

Landschapsbeheer Flevoland financiert het overgrote deel van haar activiteiten met projectgelden. Deze financiële middelen zijn voor een belangrijk deel afkomstig van overheden als de Europese Unie, het Ministerie van Economische Zaken en de Provincie Flevoland. Ook ontvangen we jaarlijks een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij.

LandschappenNL en de Nationale Postcode Loterij

LandschappenNL is één van de beneficiënten van de Nationale Postcode Loterij; de grootste goede doelenloterij van Nederland. In 2017 ontvangt LandschappenNL een financiële bijdrage van 13,5 miljoen euro. Een enorm bedrag waarmee de stichtingen Landschapsbeheer en de provinciale Landschappen een verschil kunnen maken voor het behoud en ontwikkeling van het waardevolle Nederlandse cultuurlandschap.

Tijdens het jaarlijks Goed Geld Gala van de  Postcode Loterij heeft LandschappenNL een extra bedrag van € 1.755.000 euro ontvangen voor de realisatie van de Wilde Bijenlinie. Dit is fantastisch nieuws voor de bedreigde wilde bijen en voor Flevoland. Met een deel van dit bedrag gaan het Flevo-landschap en Landschapsbeheer Flevoland aan de slag met de realisatie van de Wilde Bijenlinie.

De samenleving wint altijd

Op het Goed Geld Gala 2017 schonk de Postcode Loterij totaal een recordbedrag van 341 miljoen euro aan 110 goede doelen, dankzij 2,8 miljoen trouwe deelnemers. Door mee te spelen met de Nationale Postcode Loterij steunt u de activiteiten van Landschapsbeheer Flevoland en onze collega-organisaties in de andere provincies.

Klik hier om naar de website van de Nationale Postcode Loterij te gaan.