Landschapsbeheer Flevoland

Projecten

Landschapsbeheer Flevoland financiert het overgrote deel van haar activiteiten met projectgelden. Deze financiële middelen zijn voor een belangrijk deel afkomstig van overheden als de Europese Unie, het Ministerie van Economische Zaken en de Provincie Flevoland. Ook ontvangen we jaarlijks een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij.

LandschappenNL en de Nationale Postcode Loterij

LandschappenNL is één van de beneficiënten van de Nationale Postcode Loterij; de grootste goede doelenloterij van Nederland. In 2018 ontvangt LandschappenNL een financiële bijdrage van 13,5 miljoen euro. Een enorm bedrag waarmee de stichtingen Landschapsbeheer en de provinciale Landschappen een verschil kunnen maken voor het behoud en ontwikkeling van het waardevolle Nederlandse cultuurlandschap.

 De samenleving wint altijd

Op het Goed Geld Gala 2018 schonk de Postcode Loterij totaal een recordbedrag van 357 miljoen euro aan 112 goede doelen, dankzij 2,9 miljoen trouwe deelnemers. Door mee te spelen met de Nationale Postcode Loterij steunt u de activiteiten van Landschapsbeheer Flevoland en onze collega-organisaties in de andere provincies.

Klik hier om naar de website van de Nationale Postcode Loterij te gaan.