Landschapsbeheer Flevoland

Projecten

 

vrijwilligers Dronten
vrijwilligers van veldhuizenbos
groep large

 

In Dronten is begin 2016 een groep bewoners gestart met natuurbeheer in het Van Veldhuizenbos. Deze groene vrijwilligers voeren aanvullende, kleinschalige werkzaamheden uit om de natuurwaarde van het bos te verhogen. Het reguliere beheer van het bos wordt door de gemeente uitgevoerd. Het mes snijdt zo aan twee kanten: de bewoners worden op een leuke en actieve manier betrokken bij hun directe leegomgeving en de natuur in het bos wordt zo versterkt. Reden voor de gemeente Dronten om dit project te financieren. 

Landschapsbeheer Flevoland ondersteunt de groep met kennis en gereedschap. Kijk voor hier voor een sfeerimpressie van het werk van deze groep vrijwilligers..

20150604 0757 Jan web PJBElke 2e dinsdag van de maand is er een werkdag van 13.00 tot 16.00 uur. Mensen die het leuk vinden om te helpen zijn van harte welkom. Neem dan even contact op met Jan Nagel van Landschapsbeheer tel 0320 294939 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.