Landschapsbeheer Flevoland

Wie wij zijn Team

Functie  Projectleider

Contact  telefoon 0320-294937 of 06-29117367

                 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkzaam bij LBF sinds 2006

Bij Landschapsbeheer ben ik betrokken bij verschillende projecten gericht op: burgerparticipatie, agrarisch natuurbeheer, wilde bijen en fruit- en voedselbomen.

Recente projecten:
Als projectleider ben ik actief bezig om nieuwe projecten op te zetten gericht op 
1. Agrarisch natuurbeheer en biodiversiteit in het Flevolands agrarisch gebied;
2. Ecologisch beheer: Leefgebieden ontwikkelen voor insecten (met name de wilde bijen); 
3. Nieuwe vrijwilligersgroepen opzetten / buurtbewoners in het groen actief krijgen voor duurzaam beheer

Opleiding en ervaring
Na de middelbare school ben ik de opleiding “Aanleg en onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen’’ aan de Middelbare Tuinbouwschool in Frederiksoord gaan volgen. Vervolgens heb ik Bosbouw gestudeerd aan de Agrarische Hogeschool Larenstein in Velp. Daarna heb ik een paar jaar gewerkt als veldmedewerker bij twee ecologische adviesbureau’s en als Coördinator Steunpunt agrarisch natuurbeheer Flevoland. Deze laatste ervaring komt mij goed van pas bij mijn werk als projectleider van diverse agrarische projecten bij Landschapsbeheer.   

Andere activiteiten
Sinds 2018 ben ik actief binnen de Schouwcommissie van de Agrarische Natuurvereniging Hollands Noorden. Daarbij bezoek ik een aantal deelnemers en controleer de pakketten agrarisch natuurbeheer in de omgeving van Schagen, Wieringerwerf, Middenmeer, Slootdorp en Hippolytushoef. Verder ben ik op allerlei gebied actief in mijn woonplaats Aartswoud. Binnen Lokaal Actief Opmeer probeer ik sportieve activiteiten te ontwikkelen en ik ben actief op basisschool De Dubbele Punt met de schoolmoestuin en natuurlijk spelen.  
Gelukkig houd ik nog wel tijd over om mijn grote moestuin bij te houden.