Landschapsbeheer Flevoland

Wie wij zijn Team

Functie directeur

Contact telefoon 0320-294939 of 06-82186465

                mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkzaam bij LBF sinds 2021

Eind 2020 heb ik kennis gemaakt met het bestuur en het team van Landschapsbeheer. Aanleiding was de zoektocht van Landschapsbeheer naar een nieuwe directeur. De kennismaking werd van beide kanten als positief ervaren, met als gevolg dat ik met ingang van maart 2021 aan het werk ben voor Landschapsbeheer. 

Met het bestuur, het team en de vrijwilligers zet ik mij in voor een mooi landschap met een robuuste natuur, een hoge biodiversiteit, met waardevolle landschapselementen en een rijke cultuurhistorie. Een landschap waar mensen in wonen en werken, ontspannen en genieten.

Opleiding

In 1991 heb ik de studie Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Vervolgens heb ik voor verschillende gemeenten gewerkt als beleidsmedewerker (financiën, welzijn, cultuur). In 2004 kwam ik als projectleider terecht bij de bibliotheek in Almere, in 2006-2018 was ik directeur van de provinciale ondersteuningsorganisatie voor openbare bibliotheken in Flevoland. Daarna heb ik twee jaar lang verschillende ‘klussen’ gedaan: als programmamanager van Lelykracht, als adviseur en als tijdelijk zakelijk leider van een theater.

Andere activiteiten

  • Bestuurslid Cultureon
  • Bestuurslid 2 Turven Hoog
  • Bestuurslid Fonds XL
  • Teamlid KNHM Foundation – Flevoland