Landschapsbeheer Flevoland

Wie wij zijn Team

Functie ICT-er / GIS professional
             en  projectmedewerker

Contact telefoon 0320-294933
             
of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkzaam bij LBF sinds 2010

Bij Landschapsbeheer houd ik me bezig met het reilen en zeilen op ICT gebied. Ook bied ik ondersteuning binnen projecten om de ruimtelijke component uit te werken met GIS (Geografische Informatie Systemen). Door mijn veelzijdigheid ben ik inzetbaar bij een breed scala aan projecten.

Recente projecten
‘Webkaarten’ Het maken van webkaarten met ArcGIS online. Door het ontsluiten van ruimtelijke data wordt data ontsloten voor een breder publiek en kan het bijdragen aan het vergroten van het de draagvlak voor het landschap.

‘Invoeren smartphones en andere ICT projecten’ Hiervoor zoek ik naar de juiste mogelijkheden binnen het beschikbare budget en overleg ik met externe partijen.

‘Cursus GIS ’ Voor onze lokale partner Flevo-landschap heb ik een korte GIScursus gegeven waarbij ik inspeelde op hun vragen en gebruikt werd gemaakt van hun eigen data. Het creëren en bewerken van data waren de speerpunten in deze cursus.

Opleiding
Tijdens mijn studie Tropische Bosbouw aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein (IAHL) raakte ik in de ban van GIS software (Geografische Informatie Systemen). Aansluitend volgde ik een kopjaar Geografische Informatie Systemen bij Nieuwland Opleidingen voor de nodige verdieping. Daarna heb ik 11 jaar ondersteuning gegeven aan GIS gebruikers als support engineer bij ESRI Nederland B.V. Hier kwam ook steeds meer ICT om de hoek kijken en heb ik al doende ook in die richting ervaring opgedaan.

Andere activiteiten
Ik ben een creatieve duizendpoot en dat is ook zo aan het thuisfront. Naast gezin, huishouden en werk houd ik me bezig met naaien, breien en haken. Ook ga ik graag met de kinderen struinen door het bos en klimmen in (omgevallen) bomen.