Landschapsbeheer Flevoland

Wie wij zijn Team

Functie:   Projectmedewerker

 Contact:  telefoon  0320-294935 of of 06-27437823

                   mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkzaam bij LBF sinds 2018

Mijn werkzaamheden bij Landschapsbeheer Flevoland zijn zeer divers. Wel heeft het vaak raakvlakken met de agrarische sector, zoals het adviseren bij de aanleg van (nieuwe) houtsingels op boerenerven en bij herstelwerkzaamheden aan een bestaande singel, die zo beeldbepalend zijn in het Flevolandse landschap. Daarnaast begeleid ik allerlei groepen vrijwilligers, ook klassen die buiten aan de slag gaan met kleinschalige beheerwerkzaamheden.

Recente projecten Advies boerenerven en kleine landschapselementen waarbij ik erven bezoek om in overleg met de bewoners een beplantingplan op te stellen om de nieuwbouw op het erf weer landschappelijk in te passen of voor het geven van een dunningsadvies voor de bestaande beplanting rondom het erf.

Opleiding en ervaring In 2014 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool van Hall Larenstein waar ik de opleiding Bos- en Natuurbeheer heb gevolgd. Ik ben afgestudeerd in de richting natuur- en landschapstechniek en vastgoed en grondtransacties. Na mijn studietijd bij Hogeschool van Hall Larenstein heb ik een aantal jaren als assistent rentmeester gewerkt bij een tweetal rentmeesterkantoren. In deze functie bestond mijn werkgebied vooral uit het beheren van agrarische grond, opstellen van (pacht)overeenkomsten en het onderhouden van contact met agrariërs, opdrachtgevers en andere belanghebbenden. De ervaring die ik hier opgedaan heb komt goed van pas bij mijn werkzaamheden bij Landschapsbeheer Flevoland.

Andere activiteiten Ik ben al bijna 20 jaar actief bij de lokale Scoutingvereniging in Gorssel, eerst als jeugdlid en later als leidinggevende bij de welpen (kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar). Daarnaast houd ik mij binnen de vereniging bezig met verschillende activiteiten zoals de verbouwing van één van de clubhuizen, het beheer van het bosterrein en het jaarlijkse huttendorp welke georganiseerd wordt voor alle kinderen uit de regio.