Landschapsbeheer Flevoland

Wie wij zijn Team

Functie projectmedewerker 

Contact: telefoon 0320-294939 of 06 51692734 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkzaam bij LBF sinds: januari 2020

Opleiding en ervaring: Ik heb het Oriëntatie jaar gevolgd van de Koninklijke Landmacht.  Vervolgens de opleiding Luchtvaart dienstverlening gestart en met veel plezier afgerond. Ben daarna gaan werken bij Transavia in de cabine. Van onderaf aan opgewerkt tot purser en daar de laatste jaren met plezier leiding gegeven aan de cabine crew. Het onregelmatige werk begon mij op te breken, daarom ben ik verder gaan zoeken. Ik wou naar buiten! Waarom niet van mijn hobby mijn werk maken? Ik kon aan de slag als hovenier. O.a. groene schoolpleinen, wilde bijen projecten en groendaken realiseren op overkappingen zijn voorbeelden van de vele leuke klussen.

En dan komt de Landschapsbeheer Flevoland voorbij. Die kans kon ik niet laten schieten. Met veel plezier ben ik hier nu aan het werk. Ik hoop jullie gauw in het veld tegen te komen.

Andere activiteiten:

Als hobby inventariseer ik roofvogels  bij de Werkgroep Roofvogels Noordoostpolder. Tevens ben ik daar bestuurslid, klimmer en vlieg met de drone om nesten in o.a. het open land te vinden. Ook mag ik graag in de tuin bezig zijn.