Landschapsbeheer Flevoland

Over ons Team

Naam: Rebecca Wielink

Functie: Projectleider

Contact: 06-30253499 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkzaam bij LBF sinds: 2019

Bij Landschapsbeheer Flevoland doe ik met name projecten op gebied van ecologie, biodiversiteit en invasieve exoten. Daarnaast ondersteun ik de organisatie op gebied van communicatie.

Opleiding en ervaring:

Dankzij mijn opleiding Bos- en Natuurbeheer op Larenstein heb ik kennis van ecologie en natuurbeheer. Daarnaast ben ik jarenlang lid geweest van de JNM, jeugdbond voor natuur- en milieustudie. Na het afronden van mijn opleiding ging ik aan de slag als specialist educatie en sociale media voor een natuurbeheerder en waterwinbedrijf. Hier kreeg ik de kans om de opleiding communicatieprofessional B te volgen. Deze opleiding heb ik met succes afgerond. Sinds 2019 werk ik met veel plezier voor Landschapsbeheer Flevoland.

Andere activiteiten:

In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten, bijna elke dag ben ik wel in de natuur te vinden. Ik ga graag kamperen met vrienden in binnen- en buitenland. Ook ben ik fanatiek moestuinder.