Landschapsbeheer Flevoland

Wie wij zijn Team

Functie directeur

Contact telefoon 0320-294930 of 0613150784
of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkzaam bij LBF sinds 2018

Landschapsbeheer Flevoland is een platte organisatie. Samen met de medewerkers en het Bestuur (op afstand) draag ik zorg voor de organisatie. Hierbij ben ik altijd op zoek naar samenwerkingspartners en hoor het graag als we ergens een bijdrage kunnen leveren. Met onze kundige medewerkers en enorme groep vrijwilligers kunnen we veel organisaties ondersteunen. 

Opleiding en ervaring

Na mijn HBO Biologie heb ik een universitaire studie Milieukunde gedaan. Gevoelsmatig ben ik echter meer bioloog dan milieukundige. Werkervaring heb ik onder anderen opgedaan bij Staatsbosbeheer, Naturalis, Provincie Noord-Holland en Het Drentse Landschap. Meer informatie daarover op linkedin.com/in/erwinvanliempd. Natuur & Landschap, vaak in combinatie met communicatie en educatie hebben eigenlijk altijd wel een belangrijk onderdeel van mijn werk gevormd.

Andere activiteiten

In mijn vrije tijd heb ik veel gedaan aan Natuur- en Milieueducatie, vanaf 14 jaar oud heb ik rondleidingen gegeven en zowel in het werk als tijdens mijn vrije tijd heb ik vele educatoren getraind. Verder houd ik erg van reizen, duiken en fotografie, en ook hier is natuur mijn favoriete onderwerp.