Landschapsbeheer Flevoland

Nieuws

logolbf klein

Om ons team bij Landschapsbeheer Flevoland te ondersteunen en versterken zijn wij op zoek naar een medewerker voor ons secretariaat. Vind jij het leuk om externe contacten te onderhouden, samen te werken met enthousiaste collega’s en hen te ondersteunen en om de boel op rolletjes te laten lopen binnen een kantoor? Dan horen we graag van je!

Wie zijn wij?
Bij Landschapsbeheer Flevoland werkt een gemotiveerd team aan het behoud, beheer en de ontwikkeling van natuur en landschap in Flevoland. Onze werkzaamheden zijn te onderscheiden in burgerparticipatie, soortenbeheer, cultuurhistorie en erfgoed & landschap.
Met onze kennis, ervaring én de hulp van vele honderden vrijwilligers leveren we een belangrijke bijdrage aan de zorg voor het Flevolandse Landschap. Hiervoor werken we veel samen met agrariërs, particulieren, bedrijven, overheden en andere natuurorganisaties.

Een dag bij Landschapsbeheer 
Je bent de spin in het web op ons kantoor. Je neemt de telefoon op en staat mensen te woord. Je zorgt ervoor dat de binnenkomende (digitale) post bij de juiste persoon komt en wordt beantwoord. Je ondersteunt medewerkers bij hun werkzaamheden, door ervoor te zorgen dat alle aangelegenheden op en rondom kantoor geregeld worden. Denk hierbij aan o.a. facilitaire zaken, kantoorartikelen en materialen voor de vrijwilligersgroepen. Daarnaast ondersteun je de directeur en het bestuur bij het voorbereiden en verslaglegging van vergaderingen. Je plant zowel interne als externe bijeenkomsten. Je werkt vooral op ons kantoor, maar werkt ook mee aan het organiseren en uitvoeren van evenementen.

Wie ben jij? 

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau en bent goed bekend met secretariële en administratieve werkzaamheden van een organisatie.
 • Je beschikt over goede digitale vaardigheden.
 • Je hebt affiniteit met onze doelstelling.
 • Je hebt ervaring met het ondersteunen van medewerkers op het gebied van administratie.
 • Je staat mensen netjes te woord en bewaakt dat gemaakte afspraken nagekomen worden.
 • Je werkt graag mee aan het organiseren van activiteiten en evenementen.
 • Pre: je hebt affiniteit met natuur en landschap.

Wat wij bieden 
Werken bij Landschapsbeheer betekent dat je terechtkomt in een gemotiveerd en enthousiast team dat ernaar uitkijkt om met je samen te werken. Daarmee lever je, ook op het secretariaat, een concrete bijdrage aan het behoud, beheer en de ontwikkeling van natuur en landschap in Flevoland.  
Wij bieden:  

 • Een uitdagende baan met veel afwisseling
 • Een contract voor 6 maanden voor 20 uur per week volgens de CAO Bos & Natuur. Een verlenging na een half jaar behoort tot de mogelijkheden.
 • Een passend salaris van, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de € 2.952,64 en € 3.660,04 op basis van een 37-urige werkweek
 • Een gezellige werkplek op ons kantoor in Lelystad, goed te bereiken met de auto en op 6 minuten lopen van station Lelystad Centrum
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 cent per kilometer en 100% vergoeding van reizen met het OV 

Gelijk reageren of heb je nog vragen? 
Ben jij onze nieuwe collega? Je mag je CV en motivatie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp ‘vacature secretariaat’. We horen graag van je! Heb je nog vragen over de functies of de procedure? Dan kun je contact opnemen met Annemieke van der Zijden (06-20548588) of je vraag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  
 
Reageren op deze vacature kan tot 29 februari, maar hoe eerder je reageert hoe eerder we met je in gesprek kunnen. Wij kijken ernaar uit!