Landschapsbeheer Flevoland

Nieuws

Om onze groene vrijwilligers te bedanken, organiseren wij samen met de andere groene organisaties en de Provincie Flevoland vanaf vrijdag 7 oktober tot en met zondag 16 oktober het Groen Flevoland Festival. Een week vol leuke activiteiten op verschillende locaties. Zo kunnen de vrijwilligers deelnemen aan diverse excursies, lezingen en workshops.

Groen vrijwilligerswerk van onschatbare waarde
“Groen vrijwilligerswerk is voor ons van onschatbare waarde” vertelt Rebecca Wielink. “Onze vrijwilligers maken Flevoland mooier. Als dank voor alle inzet organiseren we daarom deze week. Alle vrijwilligers hebben een persoonlijke uitnodiging in hun mail gekregen.
Voor elke (groene) interesse van de vrijwilligers is er wel een activiteit: struinen met een gids door de Stille Kern in het Horsterwold, een workshop storytelling, van alles ontdekken over de ringslang in Flevoland tijdens het keren van een broeihoop, druiven plukken op een biologische wijnboerderij, een workshop over de natuurinclusieve samenleving, op diverse locaties met een boswachter op zoek naar de bever en andere bewoners van Flevoland, zelf touw maken van brandnetels of een lezing over natuurvijvers. Er is keuze genoeg.”

Samen organiseren
Het Groen Flevoland Festival wordt georganiseerd door  het Flevo-landschap, IVN Flevoland,  Landschapsbeheer Flevoland, Natuur- en Milieufederatie Flevoland, Natuurmonumenten Flevoland, provincie Flevoland, Staatsbosbeheer Flevoland en Stad & Natuur.

Aanmelden kan nog
Ben jij ook een groene vrijwilliger en wil je je aanmelden voor het festival? Bij sommige activiteiten is nog plek. Bekijk het aanbod en meld je snel aan via de website van Mooi Flevoland.

logo gff