Landschapsbeheer Flevoland

Nieuws

Luister mee naar de online lezing van Landschapsbeheer over kleine marterachtigen in Flevoland en kom van alles te weten over de wezel, hermelijn en bunzing. Een ecoloog van Landschapsbeheer neemt u op dinsdagavond 24 mei mee in hun verborgen wereld. De lezing begint om 19.30 uur. De lezing is geschikt voor iedereen die meer wil weten over kleine marterachtigen in Flevoland.

De lezing zal ingaan op de verborgen levenswijze van de wezel, bunzing en hermelijn. En er zal aandacht voor de mogelijkheden om het habitat van deze kleine marterachtigen te verbeteren. Ook zullen er tips gegeven worden hoe je zelf met een wildcamera onderzoek naar deze zoogdieren kunt doen. Tijdens de presentatie is er bovendien ruimschoots gelegenheid om via de chat vragen te stellen. 

Lijkt het je leuk om meer te weten over de wezel, hermelijn en bunzing in Flevoland, geef je dan (uiterlijk één dag van tevoren) op voor deze online lezing via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanvang 19.30u. 

Klik hier om deel te nemen aan de lezing

Foto jonge bunzing: Marjan Adema van Beek

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Landschapsbeheer Flevoland, 0320-294939 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij en het Prins Bernhard Cultuurfonds.