Landschapsbeheer Flevoland

Nieuws

Het opgeven van Nederlandse natuur is geen optie. We hebben natuur nodig: voor een mooie en gezonde leefomgeving, om even lekker te ontspannen en om van haar schoonheid te genieten. We hebben natuur nodig die tegen een stootje kan en unieke planten en dieren een thuis biedt. Samen komen we op voor onze Nederlandse natuur. Op 8 december nodigen we iedereen in Flevoland en heel Nederland uit de natuur in te gaan en dat moment aan te grijpen om massaal hun natuurgeluid te laten horen. 

Oproep
Kom naar buiten en laat op 8 december horen dat jouw natuur er toe doet! Post  via social media onder de hashtag #mijnnatuurblijft een foto van natuur dichtbij die jij wilt behouden. En deel met Nederland waarom jij vindt dat deze natuur moet blijven.

Waarom?
Wat we willen is een social media piekmoment creëren. Deze 'opbrengst' kunnen  de groene organisaties samen gebruiken om voor de komende politieke momenten op 11 en 12 december jullie geluid uit de samenleving te laten horen.

Website
Al ruim 16.000 mensen deelden de afgelopen week een foto van hun favoriete stukje natuur op sociale media. Vanwege het onverwacht grote aantal reacties heeft #MijnNatuurBlijft een eigen website. Leuk om daar eens een kijkje te nemen.