Landschapsbeheer Flevoland

Nieuws

Tijdens het jaarlijks Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij heeft LandschappenNL 13,5 miljoen euro ontvangen voor natuur en landschap in Nederland. De provinciale Landschappen en provinciale organisaties Landschapsbeheer zetten dit geld in om natuur en landschap voor nu en in de toekomst te behouden en beleefbaar te maken.

De stichtingen Landschapsbeheer en de provinciale Landschappen zijn de Postcode Loterij en haar deelnemers zeer dankbaar voor deze bijdrage. De Landschapsbeheerorganisaties kunnen met deze bijdrage het Nederlandse landschap behouden door onder meer ruim 75.000 groene vrijwilligers professioneel te ondersteunen met kennis, kunde en materieel. Ook in Flevoland.

Op maandag 4 maart vond het Goed Geld Gala plaats, het jaarlijkse evenement waar de Postcode Loterij projecten honoreert en vooruitblikt op de toekomst. Op dit gala maakte de loterij bekend dat zij dankzij haar deelnemers dit jaar een recordbedrag van € 370.671.940,- kan schenken aan 106 goede doelen.

 

C:\Users\MARJOL~1.LAN\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.png 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margriet Brouwer, Landschapsbeheer Flevoland 0320-294939/06-29117367 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.