Landschapsbeheer Flevoland

Agenda

Van Veldhuizenbos Dronten

Op 12-10-2021
Categorie├źn: natuurbeheer
Gezien: 22

In Dronten is een groep bewoners actief met natuurbeheer in het Van Veldhuizenbos. Deze groene vrijwilligers gaan kleinschalige werkzaamheden uitvoeren om de natuurwaarde van het bos te verhogen. Het reguliere beheer van het bos wordt door de gemeente uitgevoerd. Landschapsbeheer Flevoland ondersteunt de groep met kennis en gereedschap. Kijk voor hier voor een sfeerimpressie van het werk van deze groep vrijwilligers..

Elke 2e dinsdag van de maand is er een werkdag van 13.00 tot 16.00 uur. We werken weer op 11 augustus, 8 september, 13 oktober, 10 november en 8 december.

Informatie en aanmelden bij Jan Nagel (0320) 294939 of nagel@landschapsbeheer.net

De maatregelen tegen het Corona virus zijn sterk aangescherpt. Dat heeft tot gevolg dat onze agenda onzekerheden heeft. Het is goed mogelijk dat activiteiten toch niet door kunnen gaan, en het maximum aantal deelnemers is 4 (inclusief begeleider). U wordt dan ook gevraagd om u op te geven voor de activiteiten zodat we een week van te voren bericht kunnen sturen of de activiteit doorgaat en of er nog beperkingen zijn. Houd ook onze website in de gaten. Aanmelden verplicht!!


Evenementen herhalingen