Landschapsbeheer Flevoland

Agenda

Lezing over Zoogdieren in Flevoland

Van 23-03-2021 19:30 tot 23-03-2021 20:30
Bij Online
Categorieën: biodiversiteit, Lezing, Zoogdieren
Hits: 37

Het programma voor de nieuwe online lezingen van Landschapsbeheer Flevoland zijn bekend. In maart gaat Landschapsbeheer drie online lezingen over natuur en biodiversiteit verzorgen. Gratis en bedoeld voor alle groene vrijwilligers en andere geïnteresseerden in Flevoland. Zet deze aankondiging daarom vooral ook door binnen het eigen netwerk! 

De derde lezing op dinsdagavond 23 maart : Zoogdieren in Flevoland

Wist u dat je aan een zwemmende bever kunt zien of het een jonge of een volgroeide bever is? Maar is het wel een bever die u ziet zwemmen of misschien toch een muskusrat? En wist u dat otterspraints (poep) naar versgemaaid gras ruiken met een vleugje vis? Hoe zie je het verschil tussen een boommarter en een steenmarter? Dit soort interessante en soms grappige zaken komen aan bod in de lezing van Petra Borsch op deze avond. 

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Per mail wordt een inlogcode toegestuurd die op de avond zelf toegang geeft tot de lezing.  Graag uiterlijk één dag van te voren aanmelden.