Landschapsbeheer Flevoland

Agenda

Online lezing over 'Hebben bijenhotels wel of geen nut?

Van 09-03-2021 19:30 tot 09-03-2021 20:30
Bij Online
Categorieën: biodiversiteit, Lezing
Hits: 28

Het programma voor de nieuwe online lezingen van Landschapsbeheer Flevoland zijn bekend. In maart gaat Landschapsbeheer drie online lezingen over natuur en biodiversiteit verzorgen. Gratis en bedoeld voor alle groene vrijwilligers en andere geïnteresseerden in Flevoland. Zet deze aankondiging daarom vooral ook door binnen het eigen netwerk!

Onderwerp van de 2e online lezing op dinsdagavond 9 maart is : 'Hebben bijenhotels wel of geen nut?

Er wordt ingegaan op de bewoners van bijenhotels en wat wij voor deze bewoners kunnen doen. Bijenhotels en insectenhotels zijn al jaren een gewaardeerd onderwerp. Maar hoe werkt zo’n bijenhotel eigenlijk?  Zijn bijenhotels nuttig om te maken en neer te zetten? Zo ja, wat is dan de beste locatie? En is er verschil tussen een insectenhotel of een bijenhotel? Veel vragen worden tijdens deze online lezing behandeld. Tijdens de presentatie is er bovendien ruimschoots gelegenheid om via de chat vragen te stellen, deze worden per onderwerp besproken. Petra Borsch is de presentator van deze lezing die duurt van 19.30 tot max. 21.00 uur. Zij is als projectmedewerker bij Landschapsbeheer al vele jaren bezig met ecologisch groenbeheer en bijvriendelijke inrichting van groenstroken.

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Per mail wordt een inlogcode toegestuurd die op de avond zelf toegang geeft tot de lezing.  Graag uiterlijk één dag van te voren aanmelden.