Landschapsbeheer Flevoland

Agenda

Online lezing: Roofvogels in Flevoland

Van 02-03-2021 19:30 tot 02-03-2021 20:30
Bij Online
Categorieën: biodiversiteit, Lezing, Roofvogels
Gezien: 118

Het programma voor de nieuwe online lezingen van Landschapsbeheer Flevoland zijn bekend. In maart gaat Landschapsbeheer drie online lezingen over natuur en biodiversiteit verzorgen. Gratis en bedoeld voor alle groene vrijwilligers en andere geïnteresseerden in Flevoland. Zet deze aankondiging daarom vooral ook door binnen het eigen netwerk! 

Onderwerp van de 1ste online lezing op dinsdagavond 2 maart is: Roofvogels in Flevoland 

Een presentatie waarin op de meest voorkomende soorten kort en bondig wordt ingegaan.  Medewerker Harold Boer van Landschapsbeheer neemt je mee in de wereld van de roofvogels en uilen die je tegen kunt komen in Flevoland.  Welke roofvogel vliegt daar?  Wat zit daar op dat paaltje? Van welke uil is die braakbal? Waar kan je op letten om snel soorten te herkennen of juist uit te sluiten? Harold is actief bij de Roofvogelwerkgroep Noordoostpolder. Lezing begint op 19.30u en duurt ongeveer een uur. Tijdens de presentatie is er bovendien ruimschoots gelegenheid om via de chat vragen te stellen. 

Aanmelden via flevoland@landschapsbeheer.net. Per mail wordt een inlogcode toegestuurd die op de avond zelf toegang geeft tot de lezing. Graag uiterlijk één dag van te voren aanmelden.