Landschapsbeheer Flevoland

Agenda

Bergbos

Van 12-12-2020 13:00 tot 15:00

Wat begon met boomopslag verwijderen in een orchideeĆ«nveld en het verwijderen van de reuzenberenklauw, is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote lijst van werkzaamheden, die de natuur in het Bergbos ten goede komen. Het maaisel van de orchideeĆ«nveldjes wordt afgevoerd en gebruikt voor de broeihoop. Ook de 4 poelen worden jaarlijks onderhouden door vrijwilligers, zodat kikkers en padden dit blijven gebruiken als voortplantingsplek. We verzamelen bij de parkeerplaats aan de Bronsweg. 

Mensen die het leuk vinden om te helpen zijn van harte welkom. Neem dan even contact op met Jan Nagel  tel 0320 294939 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De maatregelen tegen het Corona virus zijn sterk aan veranderingen onderhevig. Dat heeft tot gevolg dat onze agenda onzekerheden heeft. Het is goed mogelijk dat activiteiten toch niet door kunnen gaan, of dat er een maximum aantal deelnemers gesteld wordt. U wordt dan ook gevraagd om u op te geven voor de activiteiten zodat we een week van te voren bericht kunnen sturen of de activiteit doorgaat en of er nog beperkingen zijn. Houd ook onze website in de gaten. Aanmelden verplicht

Evenementen herhalingen