Landschapsbeheer Flevoland

Agenda

Zeewolde oude Gronddepot

Van 03-10-2020 10:00 tot 13:00

In Zeewolde is een groep vrijwilligers actief die het voormalig Gronddepot kleinschalig en natuurvriendelijk beheert. Het gebied houdt hierdoor een afwisseling van bosschages en open plekken waar bijzondere planten kunnen groeien, zoals stijve ogentroost en echt duizendguldenkruid. Bekijk dit filmpje om een indruk te krijgen waarom kleinschalig beheer nodig is.

Kleinschalig natuurbeheer op zaterdagmorgen van 10.00 tot 13.00 uur. Verzamelen bij ingang Gronddepot aan de Gelderse weg. Op za 5 sep en op 3 oktober poel schonen, kruipwilgstruweel onderhouden en exoten. 

U bent van harte welkom om mee te helpen! Informatie en aanmelden bij Lodewijk van Kemenade (0320) 294936 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De maatregelen tegen het Corona virus zijn sterk aan veranderingen onderhevig. Dat heeft tot gevolg dat onze agenda onzekerheden heeft. Het is goed mogelijk dat activiteiten toch niet door kunnen gaan, of dat er een maximum aantal deelnemers gesteld wordt. U wordt dan ook gevraagd om u op te geven voor de activiteiten zodat we een week van te voren bericht kunnen sturen of de activiteit doorgaat en of er nog beperkingen zijn. Houd ook onze website in de gaten.