Landschapsbeheer Flevoland

Agenda

Voedselbos Emmeloord (bijna elke woensdag ochtend)

Van 01-07-2020 09:00 tot 01-07-2020 12:00
Bij Emmeloord
Categorie├źn: vrijwilligerswerk
Gezien: 135

Samen met en voor bewoners wordt een deel van het Emmelerbos omgevormd. Iedereen die naar het eind van de Sportlaan loopt, fietst of rijdt en daar het bos achter het IVN gebouw bezoekt, kan dan genieten van de vele kleuren van de aangeplante struiken en kruiden. Om het voedselbos verder te ontwikkelen zijn vrijwilligers­handen altijd welkom. Er zijn lichte en zwaardere werkzaamheden en op termijn educatieve activiteiten. Voor alle werkzaamheden geldt, dat u zelf kan bepa­len wat u leuk vindt en waar u aan mee zou willen helpen.

Op elke woensdag is er een werkochtend van 9.00 tot 12.30. Om 8.30 staat de koffie klaar. Heeft u zin om een keertje mee te helpen, dan kunt u zich opgeven via Margriet Brouwer 0320-293949 of brouwer@landschapsbeheer.net. 

De maatregelen tegen het Corona virus zijn sterk aan veranderingen onderhevig. Dat heeft tot gevolg dat onze agenda onzekerheden heeft. Het is goed mogelijk dat activiteiten toch niet door kunnen gaan, of dat er een maximum aantal deelnemers gesteld wordt. U wordt dan ook gevraagd om u op te geven voor de activiteiten zodat we een week van te voren bericht kunnen sturen of de activiteit doorgaat en of er nog beperkingen zijn. Houd ook onze website in de gaten.