Landschapsbeheer Flevoland

Agenda

Biddinghuizen - natuureiland en dorpsbos

Van 17-09-2020 13:00 tot 16:00

De belangrijkste boomsoort op het eiland is de es. Daarnaast groeien hier ook zwarte els, linde en gewone esdoorn. In de loop der jaren is, mede dankzij het bosrandbeheer, een gevarieerd bos ontstaan met veel verschillende soorten.

Komt u ook helpen van 13.00 tot 16.00 uur? Natuurlijk, kleinschalig beheer op het natuureiland en in het dorpsbos. Op donderdagen van 13.00 tot 16.00u.  Op 17 sept en 15 oktober maaien en afvoeren o.a. op het eiland. Op 15 oktober ook haagbeuken knotten in de bosrand. 

We verzamelen bij de Scharrelberg aan de Sportlaan in Biddinghuizen. Voor meer informatie of opgave, neem contact op met Lodewijk van Kemenade, 0320-294936 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De maatregelen tegen het Corona virus zijn sterk aan veranderingen onderhevig. Dat heeft tot gevolg dat onze agenda onzekerheden heeft. Het is goed mogelijk dat activiteiten toch niet door kunnen gaan, of dat er een maximum aantal deelnemers gesteld wordt. U wordt dan ook gevraagd om u op te geven voor de activiteiten zodat we een week van te voren bericht kunnen sturen of de activiteit doorgaat en of er nog beperkingen zijn. Houd ook onze website in de gaten.

Evenementen herhalingen